Lilian is sterk in het tussen de regels door luisteren om te komen tot de kern van het coachingsvraagstuk. Zij vat helder samen en gaf mij treffende vragen terug die mij hielpen met de reflectie op het vraagstuk. Naast inzicht had ik na de coachingsessie ook concrete ingangen om met het vraagstuk aan de slag te gaan. Daarbij is het plezierig dat zij het bedrijfsleven goed kent waardoor zij het vraagstuk goed kan plaatsen in de context waar ik mee te maken heb. Lilian deelt haar eigen ervaringen wat ik als prettig ervaar, omdat het mij een breder perspectief gaf op mijn vraagstuk en ook herkenning. Zij weet hierdoor een openhartige sfeer te creëren.
Delilah Hesseling
Interim marketeer New Business Development
Lilian is voor mij de ideale coach. Tijdens onze sessies richt ze altijd al haar aandacht op het geven van handvatten om mijn uitdagingen op te lossen. Daarbij (ver)oordeelt ze niet en geeft ze geen advies, maar laat ze mij inzien waar de uitdaging zit. Soms weet ik zelf niet eens wat mijn uitdaging precies is, maar door de juiste vragen te stellen laat zij mij de puzzelstukjes zien, zodat ik zelf de puzzel kan leggen. In haar benadering kijkt ze naar de totale mens en wil ze graag weten waar dingen vandaan komen (gezin, jeugd, werk, privé). Ik vind deze persoonlijke benadering prettig en voel dat we door de jaren heen een mooie band op hebben gebouwd. Dit helpt mij om elke keer weer een stap te zetten in mijn ontwikkeling. Ik hoop dan ook dat Lilian nog jaren mijn coach mag zijn.
Mark Derks
Business Controller at Eternalsun Spire
Toen het net even te lang net even te onrustig werd in m'n hoofd, stelde een wedezijdse vriend voor om een wandeling te maken met Lilian. Daar ben ik niet zo van, eerlijk gezegd, dus ik twijfelde. Volkomen onterecht, weet ik inmiddels. Lilian Swart is een prachtmens. Wat me het meeste is bijgebleven, is hoe ze je binnen 5 minuten uitdaagt om open te zijn zonder het te vragen. Geen wazig gedoe, geen opsmuk. Ze luister en hoort dingen waarvan ik me niet bewust was dat ik ze uitsprak. Dat was soms confronterend en lang niet altijd fijn. Maar het heeft me geholpen om een roerige periode af te sluiten. De ruis en wanorde zijn vervangen door helderheid en structuur. En het leukste is: Lilian geeft je het idee dat je dat allemaal zelf hebt uitgedokterd...
Jan Pieter Dirven
Ondernemer
Groenling 11
3766WG Soest
+31 6 22 40 60 86

Hoor je het ook eens van een ander...

© 2024 all rights reserved | Privacy | Contact

Made with by WordPress & WPQS