Luisteren naar wat niet gezegd wordt

maar wel gehoord moet worden

Ik ben Lilian Swart.

Zuiver, creatief, helder, scherp, deskundig – dat zijn niet persé mijn woorden, maar is de feedback die ik krijg van de mensen met wie ik de afgelopen 30 jaar mocht werken.

‘Gevoelig’ krijg ik ook vaak terug. Dat herken ik, maar verwar dat niet met ‘soft’. Laat staan ‘zweverig’.

Mijn kracht is om dingen vanuit verschillende perspectieven te bespreken. Dat begint door te luisteren. En krijgt een vervolg door de vragen te stellen die nog niet gesteld zijn.

De vragen die nooit gesteld zijn, zorgen voor antwoorden die nooit gehoord zijn.

Hierdoor komen andere perspectieven in beeld. Perspectieven die in beeld brengen wat (nog) niet gezegd en gezien werd. Als we dat ontdekken, onderkennen en insluiten komt de oplossing dichterbij.

Onafhankelijkheid en vrijheid zijn essentieel. Voor mij, maar ook voor jou. 

Ik wil alles insluiten, alles mag er zijn, alles krijgt plek. Ik oordeel niet; ik stel vragen. Open, oprecht en confronterend. Heilige Huisjes belemmeren het uitzicht. Ik ben er niet om het je makkelijk te maken.

Ik schrijf niets voor, ik wijs geen richting. Je bepaalt zelf wat je doet met de antwoorden die je zelf formuleert.

Dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Ik sta naast je, denk mee en zorg dat alle perspectieven in zicht blijven.

Alles begint met contact…
Als je een concrete vraag hebt of wil weten wie ik ben, wat ik meebreng en wat jij daar aan zou kunnen hebben, neem dan contact op. Bellen is het snelst (0622 40 60 86) maar komt soms ongelegen. Dan kun je HIER terecht en neem ik op korte termijn contact met je op.

Groenling 11
3766WG Soest
+31 6 22 40 60 86

Hoor je het ook eens van een ander...

© 2024 all rights reserved | Privacy | Contact

Made with by WordPress & WPQS